اعتذار

موقعنا باللغة العربية قيد الإنشاء

daphna canetti 3ממצאי מחקר שערכה פרופ' דפנה קנטי, ראש בית הספר למדעי המדינה, פורסמו בניו-יורק טיימס. לפיהם חשיפה לטרור מובילה לכך שכאשר אנשים מאמינים כי הותקפו רק בשל מי שהם, הם ישמרו בקנאות רבה יותר על זהותם ותחושת הקהילתיות שלהם מצטמצמת. בנוסף, תמיכתם בחוקים ונהלים להגבלת מיעוטים גדלה ובהתאמה, תמיכתם בפלורליזם או דמוקרטיה יורדת.

israel vismel manorשר האוצר כחלון פרסם 76 הישגים אותם רשם לכאורה במהלך הקדנציה שלו, במהלך שעורר סערה ציבורית ותקשורתית. ד"ר ישראל ויסמל-מנור, מומחה לקמפיינים פוליטיים וראש המחלקה לממשל ורעיון מדיני בבית הספר למדעי המדינה, התראיין בנושא לתכנית "צבע הכסף" בכאן רשת ב' ונשאל, מה הסיבות לפתיחה בקמפיין כשאין מועד לבחירות. "הכלל החשוב ביותר לפני יציאה לקמפיין היא להגדיר את עצמך, לפני שהיריב יגדיר אותך, ולכן הוא עושה נכון כעת", אמר.

shaul horev פרופ' תא"ל (מיל') שאול חורב, ראש מרכז חיפה למחקרי אסטרטגיה ימית של וראש הוועדה לאנרגיה אטומית וסגן מפקד חיל הים לשעבר, התראיין ליומן "בחצי היום" בכאן רשת ב', ואמר בנושא ביטול הסכם הגרעין ואמירתו של טראמפ שיהא מוכן להיפגש עם איראן: "ללא ספק, פגישה כזו היא חשובה, אבל מה שחשוב יותר הוא מה שיוצא בסיומה. במקרה של צפון קוריאה, טראמפ הכריז שהיא לא מהווה יותר איום ואנו רואים שלא הוגדרו לכך אבני דרך ושלבים, ולכן אנחנו מדווחים שאין המשך לכך".